Wat bied ik aan?

Aan de hand van een levend model gaan we met diverse materialen oefenen  met (naakt) model tekenen en/of schilderen. We richten ons op verschillende beeldaspecten zoals: Afsnijdingen, compositie, het weglaten van, kleurgebruik etc.

één cursus bestaat uit 5 dinsdagavonden van 2,5 uur inclusief materiaal en model. De cursus gaat van start bij 6-8 aanmeldingen (datum en tijd nader te bepalen, ook in overleg met de groep).

kosten zijn €175 

Aan de hand van een levend model, zelfportret en/of een foto van een geliefd persoon gaan we met diverse materialen en technieken het model levendig in beeld te brengen. in deze cursus leer je ook echt de beginselen van het portrettekenen

één cursus bestaat uit 5 maandagavonden van 2,5 uur inclusief materiaal en model. De cursus gaat van start bij 6-8 aanmeldingen (datum en tijd nader te bepalen, ook in overleg met de groep).

Kosten zijn €175

 

Bij 6 tot 8 aanmeldingen gaat de cursus beginnen. dus wees er snel bij.

Kosten zijn €50

 

In opdracht maak ik graag een portret, muurschilderingen, meubels schilderen enz. 

In overleg is alles mogelijk.

Prijs is in overleg.

Samen gaan we jouw unieke en creatieve proces aan. Door bepaalde oefeneningen die je aanspreken en het gebruik van verschillende materialen en technieken gaan we buiten de 'lijntjes kleuren' Een prachtige cursus om los te komen van alle geldende  academische waarden en normen. (Tip;  outsider art) Je word je eigen creator, los van oordeel en leert te genieten van je creatieve pad in vrijheid en liefde. Uiteindelijk kun je thuis verder met alle mogelijkheden en ervaringen die je hebt opgedaan tijdens deze cursus. Loslaten en buiten je comfortzone werken om zo weer rijker op weg te gaan naar jezelf.

 

Deze cursus wordt zowel in groepsverband en individueel gegeven.

Individuele coaching inclusief materiaal (45 per uur)

In groepsverband bestaat deze cursus uit 5 workshops inclusief materiaal (175)